Vi hjälper dig att koppla av utan att koppla ur. Vi ger dig vardag med livskvalité.

Läs mer

 

Beställ

 

Choose PayPal Today

Vi kan erbjuda noga utvalda produkter som både privatpersoner och professionella i sin yrkesutövning kan använda sig av i vardagen. Nedan kan du läsa mer om de produkter vi erbjuder.

Du har öppet köp i 30 dagar för att du ska kunna prova våra formgjutna produkter i lugn och ro, för det går tyvärr inte att testa någon annans, då formgjutna produkter är individanpassade. Du har däremot ingen bytesrätt, för det är bara du som kan använda den formgjutna produkten och därför kan vi inte sälja den vidare till någon annan.

Våra produkter:

 • hypƐar™Sonic. Formgjutna öronproppar för dina In-Ear hörlurar med TuneSound™System¹ & Cavicon™Canal². ¹) Modell Premium och Superior.           ²) Modell Superior
 • hypƐar™Business. Formgjutna öronproppar för ditt In-Ear Headset med TuneSound™System¹ & Cavicon™Canal². ¹) Modell Premium och Superior.       ²) Modell Superior
 • TuneSound™System: Akustisk dämpning som enkelt kan bytas för att justera nivån på basregister och omgivningsljud. (Ej modell Basic)
 • Cavicon™Canal: Friformad ljudkanal för optimal komfort och bästa ljud. (Endast modell Superior)
 • hypƐar™Relax. Formgjutna sovproppar för god sömn.
 • hypƐar™Swim. Formgjujtna simproppar så du slipper besvär med dina öron.
 • hypƐar™Sonic Sea. Formgjutna öronproppar för dina vattentäta hörlurar.
 • hypƐar™Range. Formgjutna hörselskydd med samma filterteknologi som används av Brittiska Armén.
 • hypƐar™Hunt. Formgjutna hörselskydd med anslutning till jaktradio och med samma filterteknologi som används av Brittiska Armén
 • Crescendo Shooting. Universalproppar med samma filterteknologi som används av Brittiska Armén.
 • Crescendo Impact. Universalproppar med impulsfilter för industri och skytte med grövre kaliber.
 • Specialproppar helt efter dina egna idéer och önskemål. Kontakta oss för offert.

Så här gör vi tillsammans, steg för steg:

OBS! Stegen 1) och 3) behöver du bara göra första gången du beställer hos oss. Du behöver alltså bara gjuta av dina öron en enda gång för att kunna beställa en eller flera produkter från oss, nu eller senare.

1a) Gjut av dina öron

OBS! Behövs inte om du redan har en formgjuten produkt sedan tidigare.

För att kunna tillverka det du beställer behöver vi ett par avgjutningar av dina öron (en höger eller vänster för In-Ear headset).
Kontakta audionomer/specialister*) i din närhet och jämför priser innan du bokar tid för öronavgjutning. Tala om att du bara vill köpa avgjutningar och ingen produkt där avgjutningar är inkluderat. Skulle du få ett nej är det bara att söka vidare. *) Vi rekommenderar Hear Nordic AB Tfn 08-722 22 11

1b) 3D-scanna dina öron NYHET!

Vi på ILICON är först med 3D-öronscanning i Sverige (och Skandinavien?). Denna metod är beröringsfri till skillnad från traditionell avgjutning där man använder sig av silikon. Välkommen till Jönköping eller till den större stad som annonseras under vårat nya koncept 3DScanVisit™, så 3D-scannar vi dina öron gratis när du beställer valfri produkt.

2) Beställ i våran webshop

Välkommen till våran webshop där du betalar med kort, PayPal-konto eller gör fakturaköp.

Vi vill inte överlåta vår fakturering till stora betalningsföretag. Vi vill behålla en öppen dialog med våra kunder för bästa personliga service. Du ska känna dig nöjd efter alla steg i vår process, därför har vi en egen faktureringsmodell på våran webshop.

Från och med 2016-08-08 får alla medlemmar i Friskis&Svettis, Jönköping 20% medlemsrabatt på hela sortimentet. 

Rabatten kan kombineras med andra erbjudanden och gäller endast vid fakturaköp (se ovan).

3) Skicka dina avgjutningar eller formgjuten produkt

Din beställning kan inte påbörjas förrän vi fått dina avgjutningar. Om du redan har någon formgjuten produkt kan du skicka denna till oss för 3D-scanning, istället för att göra extra avgjutningar. Glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter, så vi vet vilken beställning det gäller och kan returnera det som är ditt.

Om du beställer öronproppar till dina In-Ear hörlurar/headset ska du titta noga i tabellen under. Om dina hörlurar/headset inte finns med som alternativ, får du 20% lånerabatt* när du skickar dina hörlurar/headset tillsammans med avgjutningarna/ditt formgjutna. Vi mäter upp anslutningen innan tillverkning och kontrollerar att propparna sitter perfekt på hörlurarna/headsetet innan leverans. *) Endast fakturaköp. Gäller för ett par öronproppar och de dyraste om du köper fler samtidigt. Kan kombineras med andra erbjudanden.

4) Vi 3D-scannar

Avgjutningarna eller din formgjutna produkt 3D-scannas och lagras i en databas. Vi behåller normalt alla avgjutningar och 3D-scannar dem då kostnadsfritt. Vill du att vi returnerar dina avgjutningar måste du beställa 3D-scanning i våran webshop. Din formgjutna produkt returneras självklart men glömmer du beställa 3D-scanningen på webshopen, fakturerar vi denna kostnad.

 

Dessa hörlurar/headset har vi anslutningsmått på:

 

a-Jays One+ a-Jays Four a-Jays Five AKG 323 XS B&O Beoplay H5 Beats Tour 1.0
Bose MIE2 Creative Ear Pollution Etymotic ER4-PT Exibel BIX80 Fender FXA-series*
Grado GR8 Happy Plugs iLuv Jabra Halo Smart Jabra Rox Jabra Sport Pace
Jaybird bluebuds X Jaybird freedom Jaybird X2 Jays JBL j22i JBL j33
JBL Reflect Mini BT Koss Marshall Mode EQ Motorola Security Plantronics C565 Powerbeats3 W-less
ProEquip Roxcore Sennheiser IE800 Sennheiser Momentum Shure SE-series* 64 Audio U-series*
Skullcandy JIB Sony M H410c Ultimate Ears 900S* urBeats B0547 Westone UM3* Xqisit
Yurbuds ITX-2000          

*) Löstagbara sladdar. När vi 3D-scannar dina öron har vi även 3D-scannat dessa hörlurar så de får en optimal placering i dina öron.

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Vi hjälper gärna till.

Copyright © Ilicon AB, 2018