In-Ear

Vi har ett noga utvalt sortiment av formgjutna öronproppar som underlättar i din vardag. Vår vision är att fler ska få uppleva formgjutna produkters alla fördelar. Tack vare vår 3D-printing-teknik kan vi erbjuda prisvärda formgjutna öronproppar med kort leveranstid.

hypƐar™Sonic : Proppar för dina In-Ear hörlurar/headset med TuneSound™System* & Cavicon™Canal*

För en förhöjd ljudupplevelse och högsta komfort när du använder din smartphone, surfplatta eller dator för att lyssna på musik och tal eller spela spel. Suveräna när du kör ditt pass på gymmet eller vill röra dig säkert i trafiken. 

*)Modellerna Superior och Superior PRO

Produktblad hypƐar™Sonic

Hjälper dig att få den sömn eller vila du behöver. Stänger ute störande ljud och buller. Perfekta att ta med på flygresan. Gjutna i extra mjukt silikon så du knappt känner av dem.

Det bästa och enklaste sättet att undvika öronbesvär när du badar eller simmar. Gjutna i ett silikonmaterial som flyter. Finns i ett flertal grälla färger, så du lätt hittar dem om de skulle trilla ur.

Du visste väl att det finns vattentäta hörlurar? Lyssna på din favoritmusik när du simmar längd efter längd eller springer i regnet. Gjutna av silikon som flyter. Finns i flera färger.

 

 

 

Fotot visar ett par SONY WALKMAN® i W Series Sports